مجله اینترنتی واژه چی

مجله اینترنتی واژه چی

به وبلاگ من خوش آمدید

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:








آهک هیدراته چیست و چه کاربردها و فوایدی دارد؟


خواص فیزیکی و شیمیایی آهک هیدراته

آهک هیدراته یک ترکیب معدنی است که در آن یک کاتیون کلسیم به دو آنیون هیدروکسید متصل می شود. در فرم جامد، این ترکیبات دارای ساختار پلیمری هستند که توسط پیوندهای هیدروژنی بین لایه ها تسهیل می شود.

آهک هیدراته به طور طبیعی وجود دارد، اما به ندرت به شکل معدنی آن، پورتلندیت، که در برخی از سنگ های آتشفشانی و دگرگونی یافت می شود، یافت می شود.

محلول های آبی هیدروکسید کلسیم، که به آهک هیدراته نیز معروف است، با اسیدهای نسبتاً قوی واکنش می دهند و می توانند به برخی از فلزات مانند آلومینیوم حمله کنند و فلزات دیگر مانند آهن و فولاد را از خوردگی محافظت کنند.

این ترکیب به دلیل تشکیل کربنات کلسیم در مجاورت دی اکسید کربن شیری می شود. هنگامی که این ماده تا دمای 512 درجه سانتیگراد گرم می شود، فشار جزئی آب در حالت تعادل با هیدروکسید کلسیم به 101 کیلو پاسکال (فشار معمولی اتمسفر) می رسد که هیدروکسید کلسیم را به اکسید کلسیم و آب تجزیه می کند.

کاربردهای آهک هیدراته چیست؟ قیمت آهک هیدراته اصفهان

این ترکیب کاربردهای صنعتی زیادی دارد و در صنعت کاغذسازی به عنوان منعقدکننده و اصلاح کننده pH برای تصفیه فاضلاب و تولید آمونیاک استفاده می شود.

در واقع مهمترین کاربرد این ترکیب شیمیایی به عنوان منعقد کننده در تصفیه آب و فاضلاب است. آهک هیدراته ماده ای نرم و باردار در آب ایجاد می کند که به حذف ذرات کوچک از آب کمک می کند و محصول تمیزتری ایجاد می کند.

این روش به دلیل هزینه کم و سمیت کم هیدروکسید کلسیم کاربرد زیادی دارد. همچنین از این ترکیب در تصفیه آب شیرین برای بالا بردن PH آب استفاده می شود تا در جاهایی که آب اسیدی است لوله ها دچار خوردگی نشوند زیرا این ماده PH را تنظیم می کند و از افزایش اسیدیته جلوگیری می کند.

آهک هیدراته یک عنصر مهم در تولید سیمان، گچ و آهک است و به عنوان یک ماده نرم اثر غیر سمی، به طور گسترده در صنایع غذایی برای تنظیم pH، افزایش کلسیم، کمک به هضم و جایگزینی استفاده می شود. کاربرد دارد. جوش شیرین. برای خرید آهک به کارخانه آهک مراجعه نمایید.

یکی دیگر از کاربردهای گسترده آهک هیدراته در صنعت کاغذسازی است که به عنوان یک واسطه در واکنش تولید هیدروکسید سدیم عمل می کند.

در صنایع غذایی از این ترکیب برای تولید شکر از نیشکر استفاده می شود. همچنین در تولید خوراک دام و کود استفاده می شود.

از این ماده برای تهیه مشروبات الکلی و نوشابه استفاده می شود. یکی دیگر از کاربردهای آهک هیدراته استخراج پوسته سلولز ذرت است.



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







نوشته شده توسط مجله اینترنتی واژه چی در چهار شنبه 16 آبان 1403

مطالب پیشین


Powered By LOXBLOG.COM Copyright © 2009 by vazhechi